100+1 zahraniční zajímavost (Československá tisková kancelář, 1964)
Časopis přináší zajímavosti ze zahraničního tisku zemí celého světa, reportáže, ankety, fotografie, kresby, karikatury
Vydávání pozastaveno v červnu 2010, obnoveno v listopadu 2011
Název v l. 2007-2010: 100+1
Podnázev v l. 2007-2009: zajímavosti z celého světa
Rozsah a rozměry pro registraci: 60+4 s., 210/297
Keywords: všeobecnosti a zajímavosti; člověk a příroda; člověk a společnost; věda a technika; facts and features; man and nature; man and society; science and technology; populárně-naučné časopisy; popular magazines