Způsob posuzování shody u potravin : rukověť pro potravinářský průmysl ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škopek, Bedřich (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : ÚZPI, 1999
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
ISBN: 8086153940
Physical Description: 88 s.

Cover

Table of contents

LEADER 01177cam a22003017a 4500
001 27662
003 CZ ZlUTB
005 20190825235251.0
008 011001s1999 xr |||||r|||||||||||cze|d
020 |a 8086153940  |q (brož.) 
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 346.544.4  |2 v 
080 |a 664  |2 v 
100 1 |a Škopek, Bedřich  |7 ola2003193825  |4 aut 
245 1 0 |a Způsob posuzování shody u potravin :  |b rukověť pro potravinářský průmysl ČR /  |c Bedřich Škopek 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b ÚZPI,  |c 1999 
300 |a 88 s. 
650 0 4 |a posuzování shody 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 4 |a Potravinářský průmysl 
650 0 4 |a shoda 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 3 
999 |c 27662  |d 27662 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664ŠKOPEKB  |7 0  |8 BOOK  |9 56621  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2006-07-29  |i 71237  |o 664/ŠKOPEK,B.  |p 420010071237  |r 2019-08-25  |v 70.00  |w 2019-08-25  |x 20100930  |y 08 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664ŠKOPEKB  |7 0  |8 BOOK  |9 56622  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |l 3  |o 664/ŠKOPEK,B.  |p 420010085631  |r 2019-08-25  |v 73.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 05