|
|
|
|
LEADER |
01177cam a22003017a 4500 |
001 |
27662 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825235251.0 |
008 |
011001s1999 xr |||||r|||||||||||cze|d |
020 |
|
|
|a 8086153940
|q (brož.)
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 346.544.4
|2 v
|
080 |
|
|
|a 664
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Škopek, Bedřich
|7 ola2003193825
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Způsob posuzování shody u potravin :
|b rukověť pro potravinářský průmysl ČR /
|c Bedřich Škopek
|
250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b ÚZPI,
|c 1999
|
300 |
|
|
|a 88 s.
|
650 |
0 |
4 |
|a posuzování shody
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny
|7 ph115833
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a Potravinářský průmysl
|
650 |
0 |
4 |
|a shoda
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 3
|
999 |
|
|
|c 27662
|d 27662
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664ŠKOPEKB
|7 0
|8 BOOK
|9 56621
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2006-07-29
|i 71237
|o 664/ŠKOPEK,B.
|p 420010071237
|r 2019-08-25
|v 70.00
|w 2019-08-25
|x 20100930
|y 08
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664ŠKOPEKB
|7 0
|8 BOOK
|9 56622
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 3
|o 664/ŠKOPEK,B.
|p 420010085631
|r 2019-08-25
|v 73.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|