Zbroj a zbraně : Evropa 6.-17. století - Klučina, Petr, 1950- (Paseka, 2004)
Kniha se zabývá vývojem vojenské výzbroje na území Evropy v období od 6. do poloviny 17. století.
Keywords: 6.-17. stol.; palné zbraně -- Evropa -- 6.-17. stol.; chladné zbraně -- Evropa -- 6.-17. stol.; zbroj -- Evropa -- 6.-17. stol.; cold weapons -- Europe -- 6th-17th centuries; firearms -- Europe -- 6th-17th centuries; armour -- Europe -- 6th-17th centuries; monografie; monographs