|
|
|
|
LEADER |
01285cam a22003617a 4500 |
001 |
27615 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825235246.0 |
008 |
060503s1997 xr |||||r|||||||||||cze|d |
020 |
|
|
|a 8023808672
|q (v knize neuvedeno :
|q brož.)
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 640
|2 v
|
080 |
|
|
|a 643/645
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Cón, František
|7 xx0064665
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Zařízení provozoven v kostce /
|c František Cón
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Úvaly :
|b Ratio,
|c [1997]
|
300 |
|
|
|a 125 s. :
|b il. ;
|c 21 cm
|
490 |
1 |
|
|a Gastronomie
|
500 |
|
|
|a Vyd. jako součást poradenské činnosti v oblasti obchodu
|
650 |
0 |
7 |
|a kuchyně
|7 ph115028
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a kuchyňské vybavení
|
650 |
0 |
7 |
|a společné stravování
|7 ph125934
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a vybavení
|
650 |
0 |
4 |
|a zařízení
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice
|7 fd133770
|2 czenas
|
830 |
|
0 |
|a Gastronomie
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 9
|
999 |
|
|
|c 27615
|d 27615
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641CÓNF
|7 0
|8 BOOK
|9 56447
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 10
|o 641/CÓN,F.
|p 420010085647
|r 2020-02-20
|s 2020-02-18
|v 78.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 04
|