Zařízení provozoven v kostce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cón, František (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Úvaly : Ratio, [1997]
Edition: 1. vyd.
Series: Gastronomie
Subjects:
ISBN: 8023808672
Physical Description: 125 s. : il. ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01285cam a22003617a 4500
001 27615
003 CZ ZlUTB
005 20190825235246.0
008 060503s1997 xr |||||r|||||||||||cze|d
020 |a 8023808672  |q (v knize neuvedeno :  |q brož.) 
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 640  |2 v 
080 |a 643/645  |2 v 
100 1 |a Cón, František  |7 xx0064665  |4 aut 
245 1 0 |a Zařízení provozoven v kostce /  |c František Cón 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Úvaly :  |b Ratio,  |c [1997] 
300 |a 125 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Gastronomie 
500 |a Vyd. jako součást poradenské činnosti v oblasti obchodu 
650 0 7 |a kuchyně  |7 ph115028  |2 czenas 
650 0 4 |a kuchyňské vybavení 
650 0 7 |a společné stravování  |7 ph125934  |2 czenas 
650 0 4 |a vybavení 
650 0 4 |a zařízení 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
830 0 |a Gastronomie 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 9 
999 |c 27615  |d 27615 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641CÓNF  |7 0  |8 BOOK  |9 56447  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2006-07-29  |l 10  |o 641/CÓN,F.  |p 420010085647  |r 2020-02-20  |s 2020-02-18  |v 78.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 04