Základy klinické obezitologie - Hainer, Vojtěch, 1944- (Grada, 2004)
Příručka poskytuje ucelený pohled na všechny aspekty obezity, zabývá se příčinami nemoci a komplexní léčbou.
Na obálce též logo Avicenum
Keywords: obezitologie; klinická obezitologie; obesitology; clinical obesitology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)