Zabezpečování kvality dodávek : výběr dodavatelů, dohoda o zabezpečování kvality, uvolnění výrobního procesu a produktu, kvalitativní výkon v sériové výrobě, deklarace obsažených látek - Richtr, Jiří (Česká společnost pro jakost, 2005)
Manažerská příručka pro řízení spolupráce mezi dodavateli a zákazníky v automobilovém průmyslu. Autor doporučuje, pokud je to účelné, uplatnit získané zkušenosti i v jiných odvětvích průmyslu.
Přeloženo z němčiny
Německý originál vyd. 4.(2004)
Na obálce uveden souběžný německý název edice a označení 2 patřící německé edici
Pod názvem: Svaz automobilového průmyslu (VDA)
Keywords: automobilový průmysl; management jakosti; dodavatelé; automobile industry; quality control; suppliers; příručky; handbooks, manuals, etc