Zabezpečování kvality dodávek : výběr dodavatelů, dohoda o zabezpečování kvality, uvolnění výrobního procesu a produktu, kvalitativní výkon v sériové výrobě, deklarace obsažených látek - Richtr, Jiří (Management jakosti v automobilovém průmyslu, 2005)
Manažerská příručka pro řízení spolupráce mezi dodavateli a zákazníky v automobilovém průmyslu. Autor doporučuje, pokud je to účelné, uplatnit získané zkušenosti i v jiných odvětvích průmyslu.