Vytápění a větrání - Cihelka, Jaromír, 1920- (SNTL, 1975)
Druhé vydání zachovává nezměněné rozčlenění látky jako vydání předcházející. Kapitoly o proudění vzduchu v místnostech, o přirozeném větrání a klimatizaci byly přepracovány a doplněny novými poznatky, v dalších kapitolách byly provedeny pouze drobnější textové úpravy. Nově byl zařazen oddíl o automatické regulaci vytápěcích a klimatizačních zařízení
Keywords: vytápění; větrání; sdílení tepla; klimatizační technika; heating; ventilation; heat transmission; air condition technology