catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Výroba uzenin, specialit a kon...
Description
Výroba uzenin, specialit a konserv
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Bezděk, Jaroslav, 1903-1985
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Tábor :
OSSIS,
1999
Edition:
Vyd. 3. upr.
Subjects:
uzeniny
konzervování masa
sausages
meat preservation
kuchařské recepty
cookbooks
ISBN:
8090239161
Physical Description:
159, [49] s. ; 21 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
8090239161
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Uzenář
by: Jarník, Karel Josef
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba jemného uzenářského zboží
by: Řehák, Rudolf
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Učebná kniha uzenářství a řeznictví
by: Achrer, Josef, činný 1890
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
by: Gahm, Bernhard
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Řeznictví a uzenářství
by: Rošický, Václav, 1857-
Published: (2015)
×
Loading...