Výroba pryžové obuvi - Mikáč, Mojmír (Státní nakladatelství technické literatury, 1959)
Technické a provozní údaje z úseku gumárenského průmyslu - výroby pryžové obuvi. Příručka shrnuje nejdůležitější údaje o strojovém vybavení gumárenských provozů, nářadí, surovinách i chemikáliích, a pojednává o návrhářské a modelářské práci, doplněné základními tabulkami. Připojen je přehled československých norem, pokud tyto mají vztah ke gumárenskému průmyslu, zvláště pak k výrobě pryžové obuvi
1400 výt
S il. a fot. v textu
Seznam norem ČSN
Keywords: obuvnická technologie; pryžová obuv; učebnice