Vést nebo být veden - Fuller, Don (Alfa Publishing, 2004)
Poradce významných světových firem definuje základní principy úspěšného vedení a řízení lidí.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: management; řídící práce; leadership; populárně-naučné publikace; popular works