Veřejné finance : úvod do problematiky - Peková, Jitka, 1946- (Aspi, 2005)
Učebnice určená studentům vysokých škol poskytující základní poznatky z teorie veřejných financí.
Keywords: veřejné finance; veřejné finance -- Česko; public finance; public finance -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)