Velký slovník anglicko-český, česko-anglický Vel'ký slovník anglicko-slovenský, slovensko-anglický (Lingea, 2001)
Aktuální a ověřená slovní zásoba rozšířená o rozsáhlou odbornou terminologii z technických i přírodních věd, ekonomiky a práva. Většina hesel namluvena rodilým mluvčím. Přehledné zobrazení hesel včetně odkazů na příbuzná slova. Jazykový software Lexicon umožňuje rychle vyhledat slova ve všech tvarech, podle výslovnosti, v obsahu jiných hesel, bez nutnosti přepínat mezi jazyky. Umožňuje učení a procvičování slovíček z různých tematických okruhů. Snadno se ovládá a jednoduše spolupracuje s jinými programy
Název z disku
Slovník i jazykový software copyright 1997-2001 Lingea
Keywords: anglicko-český; slovníky anglické; česko-anglický; CD-ROM; dvojjazyčné překladové slovníky; angličtina; čeština; slovenština