Vedení pohovoru - Clegg, Brian, 1955- (CP Books, 2005)
Publikace určená pro pracovníky zabývající se náborem zaměstnanců - obsahuje návody jak vést efektivní pohovory s uchazeči o zaměstnání.
Přeloženo z angličtiny
Obálkové podnázvy: vyberte správného uchazeče : výběr osvědčených technik a postupů : 70 cvičení
Keywords: přijímací pohovory; přijímací řízení; employment interviewing; employee selection; příručky; handbooks, manuals, etc