Vedení pohovoru - Clegg, Brian, 1955- (V kostce (CP Books), 2005)
Publikace určená pro pracovníky zabývající se náborem zaměstnanců - obsahuje návody jak vést efektivní pohovory s uchazeči o zaměstnání.