Vedení lidí, týmů a firem : praktický atlas managementu - Plamínek, Jiří, 1958- (Manažer, 2005)
Kniha, autorem nazvaná praktickým atlasem managementu, osvětluje tři klíčová managerská témata - samotné řízení firmy, vedení lidských zdrojů a ovlivňování vztahů mezi zaměstnanci. Analyzuje strategii rozhodování, motivaci a stimulaci zaměstnanců a zvláštní pozornost věnuje řešení konfliktů a krizových situací vyplývajících z mezilidských vztahů na pracovišti.