Účetnictví podniku : informační zdroj podnikatelských rozhodnutí - Landa, Martin, 1952- (Eurolex Bohemia, 2004)
Publikace o podnikovém účetnictví obsahuje procesní a organizační strukturu účetnictví, účetní dokumentaci, použití výpočetní techniky atd.
Terminologický slovník
Keywords: účetnictví -- Česko; accounting -- Czechia; příručky; handbooks and manuals