Tvorba a rozvoj organizačních systémů - Urban, Jan, 1953- (Management Press, 2004)
Publikace přibližuje hlavní zásady i typické úkoly tvorby a rozvoje organizačních systémů.
Keywords: organizace podniku; organizační chování; organizační změna; industrial organization; organizational behavior; organizational change; studie; studies