Toyen - Brdečková, Tereza, 1957- (Argo, 2005)
Scénář Terezy Brdečkové k filmu Jana Němce je příběhem malířky Toyen a jejího přítele, básníka Jindřicha Heislera.
Keywords: Toyen (film); Toyen (motion picture); filmy -- Česko; films -- Czechia; filmové scénáře; obrazové publikace; film screenplays; pictorial works