Cvičebnice ruské gramatiky : 12000 příkladů s řešením na protější straně - Mistrová, Veronika, 1963-; Tregubová, Jelena, 1937-; Oganesjanová, Danuše, 1947- (Polyglot, 2004)
Cvičebnice ruské gramatiky pro žáky, studenty i učitele ve školách a v jazykových kurzech. Látka je rozdělena do čtyř jazykových úrovní dle obtížnosti mluvnických jevů.
Keywords: ruština; mluvnice; Russian language; grammar; učebnice; praktická cvičení; textbooks; problems, exercises, etc.