Cvičebnice ruské gramatiky : 12000 příkladů s řešením na protější straně - Mistrová, Veronika, 1963-; Tregubová, Jelena, 1937-; Oganesjanová, Danuše, 1947- (Polyglot, 2004)
Cvičebnice ruské gramatiky pro žáky, studenty i učitele ve školách a v jazykových kurzech. Látka je rozdělena do čtyř jazykových úrovní dle obtížnosti mluvnických jevů.