Cvičebnice italštiny - Bukáček, Josef, 1897-1970; Benešová, Hana, 1929- (Státní pedagogické nakladatelství, 1959)
Učebnice poskytuje dobrý základ i k hlubšímu studiu jazyka. Ve 43 lekcích jsou probrána pravidla italské gramatiky a konverzace, ukázky z krásné literatury, odborná frazeologie i cvičení z obchodní korespondence
5000 výt
Ital.-čes. a čes.-ital. slovníček
Opr
Zkr
Keywords: cvičebnice; ITALŠTINA; učebnice