Technologie výroby valivých ložisek - Lur'je, Gerc Borisovič (SNTL, 1953)
V knize jsou popsány zvláštnosti výroby valivých ložisek, výroba polotovarů, soustružení a broušení kroužků, kuliček a válečků, výroba jehel, klecí, a montáž a zkoušení ložisek. (Edič. pozn.)
3200 výt
Pozn
Přehl. lit
Přel. z ruš. Technologija proizvodstva podšipnikov kačenija
Věcný rejstřík
Keywords: strojní části; Strojírenství; TECHNOLOGIE; valivá ložiska; příručky