Technologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Netušil, Jaroslav (Author), Holas, Josef (Author), Křivánková, Eva (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1989
Edition: 1. vyd.
Series: Učebnice pro střední školy
Subjects:
Physical Description: 271 s. : il. ; 21 cm

Cover

LEADER 01553cam a22003737a 4500
001 26734
003 CZ ZlUTB
005 20190825235113.0
008 040621s1989 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a (075)  |2 v 
080 |a 641/642  |2 v 
100 1 |a Netušil, Jaroslav  |7 jx20050819029  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů :  |b pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování /  |c Jaroslav Netušil ; Josef Holas ; Eva Křivánková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1989 
300 |a 271 s. :  |b il. ;  |c 21 cm 
490 1 |a Učebnice pro střední školy 
500 |a 2500 výt 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 4 |a kuchařské recepty 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 4 |a příprava stravy 
650 0 7 |a stravování  |7 ph182426  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
700 1 |a Holas, Josef  |7 mzk2009533562  |4 aut 
700 1 |a Křivánková, Eva  |7 jx20050803023  |4 aut 
830 0 |a Učebnice pro střední školy 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 9 
999 |c 26734  |d 26734 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641NETUŠILJ  |7 0  |8 BOOK  |9 53717  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2006-07-29  |l 9  |o 641/NETUŠIL,J.  |p 420010085711  |r 2019-09-06  |v 17.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 04