|
|
|
|
LEADER |
01553cam a22003737a 4500 |
001 |
26734 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825235113.0 |
008 |
040621s1989 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a (075)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 641/642
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Netušil, Jaroslav
|7 jx20050819029
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologie přípravy pokrmů :
|b pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování /
|c Jaroslav Netušil ; Josef Holas ; Eva Křivánková
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Státní pedagogické nakladatelství,
|c 1989
|
300 |
|
|
|a 271 s. :
|b il. ;
|c 21 cm
|
490 |
1 |
|
|a Učebnice pro střední školy
|
500 |
|
|
|a 2500 výt
|
650 |
0 |
7 |
|a gastronomie
|7 ph120473
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a kuchařské recepty
|
650 |
0 |
7 |
|a kuchařství
|7 ph115027
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a příprava stravy
|
650 |
0 |
7 |
|a stravování
|7 ph182426
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice
|7 fd133770
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Holas, Josef
|7 mzk2009533562
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Křivánková, Eva
|7 jx20050803023
|4 aut
|
830 |
|
0 |
|a Učebnice pro střední školy
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 9
|
999 |
|
|
|c 26734
|d 26734
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641NETUŠILJ
|7 0
|8 BOOK
|9 53717
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 9
|o 641/NETUŠIL,J.
|p 420010085711
|r 2019-09-06
|v 17.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 04
|