Španělsko - Dunlop, Fiona, 1952- (CP Books, 2005)
Oddíl Rady na cestu obsahuje informace pro cestovatele, finanční záležitosti, dopravu a pokyny při nouzových situacích. Kromě toho přináší výběr hotelů, restaurací, obchodů, možností zábavy a aktivit.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: Španělsko; Spain; turistické průvodce; tourist guidebooks