Světové účetnictví IFRS, US GAAP. 1. díl - Mládek, Robert, 1964- (Linde, 2005)
Přepracované vydání publikace popisuje světové účetní systémy US GAAP a IFRS, oba systémy porovnává a uvádí praktické příklady.
Keywords: mezinárodní účetní standardy; účetní standardy -- Spojené státy americké; účetnictví; international accounting standards; accounting standards -- United States; accounting; GAAP (Generally Accepted Accounting Principles); IFRS (International Financial Reporting Standards); příručky; handbooks, manuals, etc.