Stručné základy organické chemie - Pacák, Josef, 1927-2010 (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975)
Stručný přehled organické chemie, určený především středoškolským profesorům, vysvětluje kromě základních pojmů a názvosloví kovalentní vazbu, průběh reakcí organických sloučenin, popisuje alifatické, alicyklické, heterocyklické,přírodní aj. sloučeniny. Seznamuje se surovinovou základnou organické chemie a objasňuje postup při identifikaci a určování struktury organických sloučenin
5200 výt
Jmenný a věcný rejstřík
Obálka a vazba: Vladislav Jacák
Pozn
Přehl. lit
Keywords: Organická chemie; základy - všeobecné informace; učebnice