Strategické řízení značky : případové studie - Přibová, Marie; Tesar, George (Professional Publishing, 2003)
Soubor dvanácti případových studií, zabývajících se principem tržního úspěchu značky.
Část. slovenský text
Keywords: strategický management; marketingový management; řízení značky; brand management; strategic planning; marketing management; případové studie