Statistické methody při kontrole výroby - Uchytil, Jan; Kučera, Eduard (Průmyslové vydavatelství, 1950)
Určeno pro pracovníky v tech. kontrolách, zkušebnách a tech. laboratořích, tech. odděleních a pro vedoucí výroby a techníky v provozu všech průmysl. odvětví. Kniha uvádí zákl. poznatky a způsoby kontroly výroby pomocí statist. method, vedoucích k hlubšímu rozboru výrob. jevů a k účinnějšímu a hospodárnějšímu řízení výroby. Každý uvedený způsob provázen jedním nebo několika prakt. příklady. (Podle textu osnovy.)
1-3000 výt
Diagramy
Poznámky
Přehled literatury
Rejstřík
Keywords: JAKOST; kontrola jakosti; matematická statistika; příklady; statistické metody; výrobní technologie; příručky