Správní řád : nový zákon s důvodovou zprávou a poznámkami - Ondruš, Radek, 1967- (Linde, 2005)
Komentované znění správního řádu nabývající účinnosti dnem 1.ledna 2006.
Keywords: správní řízení -- Česko; administrative procedure -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries