Soudobá architektura ČSSR - Nový, Otakar, 1918-1999 (Panorama, 1980)
Fotografická publikace přináší ukázky staveb občanské. vybavenosti, které byly realizovány v českých zemích a na Slovensku v posledních letech. Jedná se o stavby škol, obchodních domů, nákupních středisek, hotelů,restaurací,nemocnic, sanatorií, sportovních zařízení, stavby pro potřeby kultury, administrativní budovy aj
22000 výt
Fot. na předsádkách
Jmenný a místní rejstřík
Obálka a vazba Pavel Šváb
Pozn. a vysvětl. k obr. Radomíra Valterová
Keywords: 20. stol.; budovy; socialistický realismus; česká architektura; Česko; obrazové publikace