Současná filosofie sociálních věd : multikulturní přístup - Fay, Brian, 1943- (Sociologické nakladatelství, 2002)
Studie zkoumá základní metodologické a filozofické problémy věd o společnosti z pohledu multikulturalismu.
Překlad z angličtiny
Keywords: filozofie sociálních věd; multikulturalismus; společenské vědy; philosophy of social science; multiculturalism; social sciences; učebnice; studie; textbooks; studies