Souboj mozků v řízení - Jirásek, Jaroslav, 1926- (Alfa Publishing, 2004)
Publikace přibližuje základní principy sloužící ke zvýšení výkonnosti podnikatelského subjektu.
Keywords: management; konkurenceschopnost; výkonnost podniku; ekonomický růst; competitiveness; industrial productivity; economic development; studie; studies