Síla duchovní inteligence : 10 cest k pramenům našeho duchovního nadání - Buzan, Tony, 1942- (Columbus, 2002)
Seznámení se spiritualitou, která nám umožňuje rozvíjet osobní kvality a nalézt vnitřní sílu.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: sebepoznání; životní harmonie; duchovní poznání; duchovní cesta; duchovní život; spiritual knowledge; spiritual life; self-consciousness; harmony of life; populárně-naučné publikace; popular works