Řízení podle kompetencí = Management by competencies - Plamínek, Jiří, 1958-; Fišer, Roman (Grada, 2005)
Kniha seznamuje s manažerskou technikou řízení podle kompetencí a je určena vedoucím firem i učitelům a konzultantům jako příručka.
Keywords: management; řídící práce; profesní kompetence; lidský kapitál; leadership; vocational qualifications; human capital; příručky; handbooks, manuals, etc.