Řízení podle kompetencí = Management by competencies - Plamínek, Jiří, 1958-; Fišer, Roman (Expert (Grada), 2005)
Kniha seznamuje s manažerskou technikou řízení podle kompetencí a je určena vedoucím firem i učitelům a konzultantům jako příručka.