|
|
|
|
LEADER |
01347cam a22003257a 4500 |
001 |
25881 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825234938.0 |
008 |
060522s1984 xr |||||r|||||||||||cze|d |
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 v
|
080 |
|
|
|a (083.12)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 641.563
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Doberský, Přemysl,
|d 1918-1983
|7 jk01022400
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Receptury dietních pokrmů /
|c [zpracoval kolektiv autorů pod vedením Přemysla Doberského a Jaroslava Hospra]
|
250 |
|
|
|a 3. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Merkur,
|c 1984
|
300 |
|
|
|a 963 s. ;
|c 21 x 29 cm
|
500 |
|
|
|a 15000 výt
|
500 |
|
|
|a Určeno pro potřeby veřejného stravování
|
650 |
0 |
4 |
|a diety
|
650 |
0 |
4 |
|a kuchařské recepty
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Hospr, Jaroslav
|7 jk01042381
|4 aut
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 1
|
999 |
|
|
|c 25881
|d 25881
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641DOBERSKÝP
|7 0
|8 BOOK
|9 51085
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|o 641/DOBERSKÝ,P.
|p 420010099254
|r 2019-08-25
|v 29.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 641DOBERSKÝP
|7 0
|8 BOOK
|9 51086
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2006-07-29
|l 1
|o 641/DOBERSKÝ,P.
|p 420010099255
|r 2019-08-25
|v 29.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 05
|