Receptury dietních pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Doberský, Přemysl, 1918-1983 (Author), Hospr, Jaroslav (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Merkur, 1984
Edition: 3. vyd.
Subjects:
Physical Description: 963 s. ; 21 x 29 cm

Cover

LEADER 01347cam a22003257a 4500
001 25881
003 CZ ZlUTB
005 20190825234938.0
008 060522s1984 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a (035)  |2 v 
080 |a (083.12)  |2 v 
080 |a 641.563  |2 v 
100 1 |a Doberský, Přemysl,  |d 1918-1983  |7 jk01022400  |4 aut 
245 1 0 |a Receptury dietních pokrmů /  |c [zpracoval kolektiv autorů pod vedením Přemysla Doberského a Jaroslava Hospra] 
250 |a 3. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1984 
300 |a 963 s. ;  |c 21 x 29 cm 
500 |a 15000 výt 
500 |a Určeno pro potřeby veřejného stravování 
650 0 4 |a diety 
650 0 4 |a kuchařské recepty 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Hospr, Jaroslav  |7 jk01042381  |4 aut 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 1 
999 |c 25881  |d 25881 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641DOBERSKÝP  |7 0  |8 BOOK  |9 51085  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |o 641/DOBERSKÝ,P.  |p 420010099254  |r 2019-08-25  |v 29.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 05 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641DOBERSKÝP  |7 0  |8 BOOK  |9 51086  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |l 1  |o 641/DOBERSKÝ,P.  |p 420010099255  |r 2019-08-25  |v 29.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 05