catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Receptury dietních pokrmů
Description
Receptury dietních pokrmů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Doberský, Přemysl, 1918-1983
(Author)
,
Hospr, Jaroslav
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
Merkur,
1984
Edition:
3. vyd.
Subjects:
diety
kuchařské recepty
příručky
Physical Description:
963 s. ; 21 x 29 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
15000 výt
Určeno pro potřeby veřejného stravování
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 1. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Italská kuchyně
by: Pösingerová, Marie
Published: (1987)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Chcete si pochutnať?
by: Hajková, Mária, 1923-2007
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1989)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zahraniční kuchyně ve veřejném stravování
by: Karas, Pavel, 1942-2008
Published: (1991)
×
Loading...