Psychologie školní úspěšnosti žáků - Helus, Zdeněk, 1935-2016 (Státní pedagogické nakladatelství, 1979)
Práce pojednává o pojetí školní úspěšnosti žáků, o jeho podstatě a funkci ve výchovně vzdělávacím procesu. Věnuje pozornost problému motivace, jež ovlivňuje žákovu školní úspěšnost, probírá teorii a systémy efektivního řízení učební činnosti a využívání učebního cíle a úloh v zájmu školního úspěchu žáka
Jmenný a věcný rejstřík
Odkazy na lit
Pozn
Přehl. lit
Keywords: Psychologie; vzdělávání; úspěšnost; žáci