Psychodiagnostika dětí a dospívajících - Svoboda, Mojmír, 1941-; Vágnerová, Marie, 1946-; Krejčířová, Dana, 1954- (Portál, 2001)
Shrnutí základních východisek dětské psychodiagnostiky a popis jednotlivých klinických a testových metod.
Keywords: psychodiagnostika; děti a mládež; psychodiagnostics; children and youth; studie; studies