Přehled teorií umění - Chalumeau, Jean-Luc, 1939- (Portál, 2003)
Exkurze do dějin estetiky a kritického myšlení má záběr od antiky po současnost.
Obálkový podnázev: přehled filozofie a historie umění a kritiky
Keywords: teorie umění -- dějiny; theory of art -- history; přehledy; surveys