|
|
|
|
LEADER |
01897nmm a22003497a 4500 |
001 |
25666 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20220811095550.0 |
008 |
051124s2005^ xr ||||| ||||| |||||cze|d |
999 |
|
|
|c 25666
|d 25666
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 579
|x Mikrobiologie
|2 Konspekt
|9 2
|
080 |
|
|
|a (006.3)
|2 v
|
080 |
|
|
|a 579.67
|2 v
|
245 |
0 |
0 |
|a Průvodce světem technických norem
|h [elektronický zdroj]
|
246 |
1 |
1 |
|a ČSN 560084 Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
|
246 |
1 |
1 |
|a ČSN ISO 13720 (560127) Maso a masné výrobky - Stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
|
246 |
1 |
1 |
|a ČSN ISO 3100-1 (560105) Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 1: Odběr vzorků
|
246 |
1 |
1 |
|a ČSN ISO 4832 (560085) Všeobecné pokyny pro stanovení počtu koliformních bakterií. Technika počítání bakterií
|
246 |
1 |
1 |
|a ČSN ISO 8523 (560096) Všeobecné pokyny pro průzkum bakterií čeledi Enterobacteriaceae s předpomnožením
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Český normalizační institut,
|c [2005]
|
300 |
|
|
|a 1 elektronický optický disk (CD-ROM) ;
|c 12 cm
|
500 |
|
|
|a Normy jsou v PDF formátu, k prohlížení je třeba software Adobe Acrobat Reader verze 5
|
500 |
|
|
|a Název je převzat z nápisu na disku
|
500 |
|
|
|a Soubor obsahuje text 6ti norem jejichž názvy jsou uvedeny v dalších názvech
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|2 czenas
|7 ph115835
|
655 |
|
7 |
|a CD-ROM
|2 czenas
|7 fd133955
|
655 |
|
7 |
|a normy
|2 czenas
|7 fd131861
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a ER
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 57PRŮVODCE
|7 0
|8 VDVD
|9 50332
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|o 57/PRŮVODCE
|p 420010095865
|r 2020-02-14
|v 1233.00
|w 2019-08-25
|x N:nákup; Převod FT, František Buňka, 14.2.2020
|x 20100930
|y 01
|