Projektový management - Němec, Vladimír (Grada, 2002)
Příručka o projektovém řízení, určená pro manažery, podnikatele a studenty VŠ a VOŠ.
Dotisk r. 2004, 2005, 2006, 2007, 2008
Keywords: projektový management; project management; příručky; handbooks, manuals, etc