|
|
|
|
LEADER |
01784cam a22003857a 4500 |
001 |
25291 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190825234833.0 |
008 |
051027s1995 xr |||||r|||||||||||cze|d |
020 |
|
|
|a 8070790547
|
040 |
|
|
|a ABD063
|b cze
|c ABD063
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 33
|2 v
|
080 |
|
|
|a 641
|2 v
|
080 |
|
|
|a 658
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Indrová, Jarmila
|7 mzk2004265371
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Podnikatelská činnost ve stravování a hotelnictví /
|c Jarmila Indrová, Zdenka Petrů, Martin Vaško
|
250 |
|
|
|a 1. přeprac. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b VŠE,
|c 1995
|
300 |
|
|
|a 102 s. :
|b tab., grafy.
|
650 |
0 |
4 |
|a hotelový management
|
650 |
0 |
7 |
|a hotely
|7 ph120833
|2 czenas
|
650 |
0 |
4 |
|a PODNIKÁNÍ
|
650 |
0 |
7 |
|a společné stravování
|7 ph125934
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a vysokoškolská skripta
|7 fd190824
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Petrů, Zdenka,
|d 1953-
|7 jx20051128036
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Vaško, Martin
|7 mzk2003169445
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola ekonomická v Praze.
|b Fakulta mezinárodních vztahů
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 25
|
999 |
|
|
|c 25291
|d 25291
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S641INDROVÁJ
|7 0
|8 BOOK
|9 49177
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2006-07-29
|l 14
|o S641/INDROVÁ,J.
|p 420010085809
|r 2019-08-25
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 04
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S641INDROVÁJ
|7 0
|8 BOOK
|9 49178
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-10-23
|l 7
|o S641/INDROVÁ,J.
|p 420010111285
|r 2022-02-01
|s 2022-01-03
|v 23.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 04
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 S641INDROVÁJ
|7 0
|8 BOOK
|9 49179
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2007-10-23
|l 5
|o S641/INDROVÁ,J.
|p 420010111286
|r 2019-08-25
|v 23.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov
|x 20100831
|y 04
|