Písmo ve výkladní skříni - Němeček, Zdeněk, 1927- (Vydavatelství obchodu, 1961)
Několik typů reklamního písma vhodného pro nápisy v našich výlohách i prodejnách. Předlohy respektují módní požadavky, např. lehkost typů, jemnou linii, estetické řazení písmen nestejné velikosti. Jsou uvedeny malou učebnicízákladních pravidel teorie volně psaného písma
Předlohy písma
Keywords: písmo; reklama; výkladní skříně; příručky