Peníze a měnová politika - Jílek, Josef, 1957- (Grada, 2004)
Příručka shrnuje základní informace o teoretických a praktických aspektech aktuálních trendů v oblasti peněžnictví a měnové politiky.
Keywords: kurzová politika; peníze; bankovnictví; měnová politika; money; banking; monetary policy; foreign exchange policy; studie; studies