Od managementu kvality německého automobilového průmyslu k automobilní excelenci (AE) : podněty, odkazy a úskalí - Dominik, Vlastimil, 1948- (Česká společnost pro jakost, 2005)
Brožura si dává za cíl ukázat vedení podniku cesty, jak vést podnik ke špičkové výkonnosti, a na použitém Modelu excelence EFQM ukazuje, jak zvýšit úspěšnost podniku dynamickým procesem zlepšování v oblasti automobilového průmyslu.
Přeloženo z němčiny
Na obálce uveden souběžný německý název edice a označení 18 patřící německé edici
Pod názvem: Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA)
Keywords: automobilový průmysl; management jakosti; automobile industry; quality control; příručky; handbooks, manuals, etc