Obrazy z Ermitáže : malířství XVII. a XVIII. století - Levinson-Lessing, Vladimir Francevič, 1893-1972; Neubert, Karel, 1926-2003; Paul, Petr; Pešková, Světla (NČSVU, 1964)
Publikace zpřístupňuje část bohatství leningradské galerie barevnými reprodukcemi děl italského, španělského, francouzského, německého a anglického malířství 17. a 18. století. U každé reprodukce jsou uvedena technická dataobrazu, informace o jeho vzniku, jeho charakteristika a literatura
5000 výt
Obálka a vazba: Jan Kotík
Přehledy lit
Spoluvyd. s nakl. Státní Ermitáže, Leningrad a Artia, Praha
Zkr
Keywords: 17. stol.; 18. stol.; malby; Malířství; obrazové publikace