Německy s úsměvem nově - Drmlová, Dana, 1959- (Fraus, 2003)
Nové vydání učebnice je určeno všem zájemcům - začátečníkům i mírně pokročilým - o studium německého jazyka. Po prostudování všech 22 lekcí získá tak student jazykové znalosti na úrovni B2 - středně pokročilý.
Obsahuje německo-český, česko-německý slovník
Keywords: němčina; German language; učebnice; textbooks