Nedomyšlená společnost - Keller, Jan, 1955- (Doplněk, 2003)
Interpretace současných poznatků francouzské, německé a americké sociologické literatury.
2000 výt.
Keywords: společnost; moderní společnost -- sociologické aspekty; člověk a společnost -- sociologické aspekty; society; civilization, modern -- sociological aspects; eseje; essays